Inhoudsopgave
aanbiedingen

Aanbiedingen winkels België

Winkelen bij de winkels van onze zuiderburen
Haal je voordeel uit de aanbiedingen bij Belgische winkelzaken. Veel zaken hebben een wekelijks folder vol met voordeelakties. Als je gebruik maakt van de reclames ben je vaak een stuk voordeliger uit. Besparen wil iedereen! Hieronder vind je een overzicht van de diverse winkelketens met supermarkten als Aldi, Carrefour, Colruyt, Intermarché, Lidl en Makro. Waar je bij de Makro in Nederland alleen kunt kopen als je in het bezit bent van een KvK-nummer, in Belgie kun je bij de Makro ook als particulier terecht. Je hebt wel een toegangskaart nodig die je (ook) online kunt aanvragen. Warenhuizen en woonwinkels als Action, Cameleon, Cora, Heme, Ikea, Inno, Juntoo, Jysk en Mediamarkt. De in ons land bekende bouwmarkten als Gamma, Karwei en Praxis, en ook de van oorsprong Duitse bedrijven Bauhaus en Hornbach. Tot slot diverse modeketens en voordelige kledingwinkels als C&A, Marks Spencer en Primark.

Supermarkten

AH
Aldi
Carrefour
Colruyt
Intermarché
Jumbo
Lidl
Makro
Spar

Warenhuizen - Woonwinkels

Action
Cameleon Outlet
Cora
Hema
Ikea
Inno
Juntoo
Jysk
Mediamarkt

Bouwmarkten

Brico is de Doe-Het-Zelf marktleider in België met een uitgebreid assortiment van Doe-Het-Zelf producten, interieur- en tuinartikelen, waarbij bekende merken worden gecombineerd met eigen merken. De winkelketen heeft ruim 145 vestigingen over heel het land.
Brico
Cevo
Gamma
Hubo
Zelfbouwmarkt
HEBBEN!

Drogisterijen

Di
Kruidvat

Modeketens en voordelige kledingwinkels

Hieronder een overzicht van winkels, die naast diverse artikelen, ook - voordelige - kleding verkopen, tot de modeketens die 'fashion' verkopen. Je vindt ze hieronder bij elkaar, voor de kleine en de grote beurs.
C&A
Marks Spencer
Primark
HEBBEN!
fashion-model


 
copyright © 2024 -
vindikhier.nl - all rights reserved