Inhoudsopgave
techniek en Dhz

Bouwmachines algemeen

wegwerker

Fabrikanten & importeurs

Een overzicht van fabrikanten en leveranciers van bouwmachines voor de sectoren constructie en infra. De links schakelen je rechtstreek door naar de website van de fabrikant of importeur.
Voor een overzicht van handelaren in gebruikte machines en gebruikt materieel zoals wielladers, graafmachines, verreikers, dumpers en schovels, kijk je op deze pagina. Handig voor wie op zoek is naar een 2e hands aggregaat, betonmixer, bouwdroger, bouwlaser, waterpomp, luchtcompressor of een infra machine voor de grond- wegen- of waterbouw.

Zwaar materieel verwijst naar zware voertuigen, speciaal ontworpen voor het uitvoeren van bouwtaken, meestal voor grondwerkzaamheden. Ze staan ook bekend als zware machines, zware vrachtwagens, bouwmachines, technische uitrusting, zware voertuigen of zware hydraulica. Ze bestaan meestal uit vijf uitrustingssystemen: uitrustingsstuk, tractie, structuur, aandrijflijn, besturing en daarnaast informatie. Zware apparatuur functioneert door het mechanische voordeel van een eenvoudige machine, waarbij de verhouding tussen toegevoerde kracht en uitgeoefende kracht wordt vermenigvuldigd. Sommige apparatuur gebruikt hydraulische aandrijvingen als primaire bron van beweging. (bron: wikipedia)

HEBBEN!


Evenementen - locaties

Overzicht van de meest belangrijke locaties van evenementen voor de bouw op het gebied van de bouw, infra, bouwmachines en materieel.
graafmachine
HEBBEN
In ons land zijn vooral de Bouwbeurs in Utrecht en de bouw- en infradagen in de evenementenhal in Hardenberg druk bezocht. Maar er is veel meer te zien, bijvoorbeeld op de Infratech beurs in Rotterdam of Gent en Batibouw in Brussel. Of op de internationale beurzen, bijvoorbeeld in Keulen, Munchen en Birmingham. Daarnaast is er de grootste agrarische beurs van Europa, de Agromek in Denemarken.

 
Wij onthouden ons van iedere verantwoordelijkheid, met betrekking tot fouten in de informatie, eventuele schadelijkheid van vermelde
stoffen en eventuele schadelijke gevolgen van het werken met chemische stoffen of van het opvolgen van recepten op deze website.
Wees voorzichtig met chemische stoffen. Lees!
copyright © 2024 -
vindikhier.nl - all rights reserved