Inhoudsopgave
aanbiedingen

Kringloopwinkels Brussel

Kringloopwinkels in Nederland
[Drenthe][Flevoland][Friesland][Gelderland][Groningen][Limburg][N-Brabant][N-Holland][Overijssel][Utrecht][Zeeland][Z-Holland][Zondags-geopend]
Kringwinkels in België
[Antwerpen][Belgisch Limburg][Brussel][Luik][Oost-Vlaanderen][Vl-Brabant][West-Vlaanderen]
kringloop

Kringlopen in Brussel

De Stad Brussel heeft diverse kringloopwinkels - in Vlaanderen noemen ze het kringwinkels - waaronder die van De Kringwinkel Brussel en die van Oxfam met een mooi en groot assortiment aan tweedehands goederen. In de gehele provincie staan meer dan dertig kringloopwinkels voor u klaar met een uitgebreid assortiment van tweedehands spullen. Sommige van deze winkels hebben dan ook nog een - meestal gratis - ophaaldienst.
naam kringloopwinkel
plaats
Oxfam Brussel
Oxfam Elsene
Oxfam Etterbeek
De Kringwinkel ViTeS Laken
Oxfam Schaarbeek
Oxfam Sint-Jans-Molenbeek
Oxfam Ukkel
Oxfam Vorst
naam kringloopwinkel
plaats
HEBBEN!
Ben je op zoek naar een voordelige tafel, stoel, bed of kast? Of naar een goedkope wasmachine, fornuis, kookplaat, radio of tv? Je kunt het vinden in de kringloop. Veel mensen kopen er ook voordelig hun kleding en daar is niets mis mee. Ook is de kringloop een goede leverancier van verlichting, boeken, hobbymateriaal, tuingereedschap en veel andere zaken. Op deze pagina staan de kringloopwinkels met website vermeld in de provincie Drenthe. Mocht je een kringloopwinkel (met website) missen, dan vernemen wij dat graag.
Gezellig winkelen doe je bij de kringloop
 
Wij onthouden ons van iedere verantwoordelijkheid, met betrekking tot fouten in de informatie, eventuele schadelijkheid van vermelde
stoffen en eventuele schadelijke gevolgen van het werken met chemische stoffen of van het opvolgen van recepten op deze website.
Wees voorzichtig met chemische stoffen. Lees!
copyright © 2024 -
vindikhier.nl - all rights reserved