Inhoudsopgave
aanbiedingen

Kringloopwinkels Luik

Kringloopwinkels in Nederland
[Drenthe][Flevoland][Friesland][Gelderland][Groningen][Limburg][N-Brabant][N-Holland][Overijssel][Utrecht][Zeeland][Z-Holland][Zondags-geopend]
Kringwinkels in België
[Antwerpen][Belgisch Limburg][Brussel][Luik][Oost-Vlaanderen][Vl-Brabant][West-Vlaanderen]
kringloop

Kringlopen in Luik

Behalve een aantal kringloopwinkels is de stad Luik ook bekend om haar zondagse markt, La Batte. Als je gelegenheid hebt moet je deze zondagmarkt zeker bezoeken want je kijkt je ogen uit. Voor vroege vogels... de markt begint al om zes uur in de morgen. De enige winkels in kringloop goederen welke wij kunnen vinden zijn alle van Oxfam. Uit het geringe aantal winkels kun je opmaken dat kringwinkelen in het franstalige belgische deel toch wel minder populair is dan in Vlaanderen.
naam kringloopwinkel
plaats
Oxfam Ans
Oxfam Herstal
Oxfam Hoei (Huy fr.)
Oxfam Luik
Oxfam Seraing
naam kringloopwinkel
plaats
HEBBEN!
Ben je op zoek naar een voordelige tafel, stoel, bed of kast? Of naar een goedkope wasmachine, fornuis, kookplaat, radio of tv? Je kunt het vinden in de kringloop. Veel mensen kopen er ook voordelig hun kleding en daar is niets mis mee. Ook is de kringloop een goede leverancier van verlichting, boeken, hobbymateriaal, tuingereedschap en veel andere zaken. Op deze pagina staan de kringloopwinkels met website vermeld in de provincie Drenthe. Mocht je een kringloopwinkel (met website) missen, dan vernemen wij dat graag.
Gezellig winkelen doe je bij de kringloop
 
Wij onthouden ons van iedere verantwoordelijkheid, met betrekking tot fouten in de informatie, eventuele schadelijkheid van vermelde
stoffen en eventuele schadelijke gevolgen van het werken met chemische stoffen of van het opvolgen van recepten op deze website.
Wees voorzichtig met chemische stoffen. Lees!
copyright © 2024 -
vindikhier.nl - all rights reserved