Inhoudsopgave
aanbiedingen

Kringloopwinkels Zeeland

Kringloopwinkels in Nederland
[Drenthe][Flevoland][Friesland][Gelderland][Groningen][Limburg][N-Brabant][N-Holland][Overijssel][Utrecht][Zeeland][Z-Holland][Zondags-geopend]
Kringwinkels in België
[Antwerpen][Belgisch Limburg][Brussel][Luik][Oost-Vlaanderen][Vl-Brabant][West-Vlaanderen]
Kringloopwinkels elders
[Denemarken]
kringloop

Kringlopen in Zeeland

Naast de winkels van Dorcas zijn er diverse zelfstandige kringloopwinkels door de gehele provincie verspreid. Voor een goede gebruikte fiets, een tweede hands koelkast of een nieuwe (oude) jurk of broek hoef je dus niet ver van huis. Bij een aantal kringloopwinkels is er ook een maatschappelijke drijfveer. Kringloop Zeeland streeft naar re-integratie van medewerkers (met of zonder verstandelijke beperking) die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, hen begeleiden naar een reguliere baan. Kringloopzeeland Serooskerke is een leer-werkbedrijf en staat altijd open voor enthousiaste vrijwilligers die samen willen werken met mensen die om diverse redenen een achterstand hebben tot de arbeidsmarkt. In onderling overleg werk je dan op een afdeling die jou het meest aanspreekt (kleding, houtafdeling, transport, boeken, fietsen, kleingoed etc).
naam kringloopwinkel
plaats
Zondags geopende winkels niet bekend
Terre des Hommes Goes
Goed & Gebruikt Goes
Verkoopschuur Grijpskerke
Dorcas Kapelle
Terre des Hommes Middelburg
Ramsjburg Middelburg
Kringloopwinkel Traas Middelburg
Inloophuis Talent Middelburg
De Aanwinst Middelburg (2 winkels)
naam kringloopwinkel
plaats
De Kringloop Oostburg
Kringloop Zeeland Serooskerke (W)
De Zeeuwse Kringloopbeurs St. Jansteen
Dorcas Terneuzen
De Kringloop Terneuzen
Dorcas Zierikzee
HEBBEN!
Ben je op zoek naar een voordelige tafel, stoel, bed of kast? Of naar een goedkope wasmachine, fornuis, kookplaat, radio of tv? Je kunt het vinden in de kringloop. Veel mensen kopen er ook voordelig hun kleding en daar is niets mis mee. Ook is de kringloop een goede leverancier van verlichting, boeken, hobbymateriaal, tuingereedschap en veel andere zaken. Op deze pagina staan de kringloopwinkels met website vermeld in de provincie Drenthe. Mocht je een kringloopwinkel (met website) missen, dan vernemen wij dat graag.
Gezellig winkelen doe je bij de kringloop

Andere "Besparen op je lasten" items bekijken?

Ga naar het overzicht!

 
Wij onthouden ons van iedere verantwoordelijkheid, met betrekking tot fouten in de informatie, eventuele schadelijkheid van vermelde
stoffen en eventuele schadelijke gevolgen van het werken met chemische stoffen of van het opvolgen van recepten op deze website.
Wees voorzichtig met chemische stoffen. Lees!
disclaimer | w3schools | GFDL | pixabay | pexels |pinterest | pxhere.com | unsplash.com | SnitsFM
copyright © 2024 -
vindikhier.nl - all rights reserved