Inhoudsopgave
scanner kanalen mobiele communicatie

Nautische kaart, incl.marifoonkanalen

De complete nautische kaart op deze website, bevat actuele informatie en vermelding van de van toepassing zijnde marifoonkanalen per locatie.

Nederland telt meer dan 1500 beweegbare bruggen en bijna 2000 sluizen, we hebben ze op deze waterkaart opgenomen.
Dat betekent dat je als schipper met de Waterkaart altijd het meest recente betonningsbeeld ziet, live op de hoogte blijft van geopende bruggen en beschikbare ligplaatsen in havens, de actuele waterstanden en stroomsnelheden, de weersomstandigheden onderweg, de van toepassing zijnde marifoonkanalen, havengegevens, enzovoort en zo verder. Daardoor wordt het mogelijk om een reis slimmer te plannen en eventueel gedurende de vaart aan te passen. Dat bespaart wachttijden, ergernis, onnodig hoge kosten en brandstof en zorgt voor een efficiëntere en veiligere benutting en doorstroming van ons vaarwegennet.
*Deze waterkaart en tekst komen van www.waterkaart.net


De winkel van ons allemaal

De complete nautische kaart

(scroll of zoom in, voor alle informatie)

Bron: Waterkaart.net

.
. 
Wij onthouden ons van iedere verantwoordelijkheid, met betrekking tot fouten in de informatie, eventuele schadelijkheid van vermelde
stoffen en eventuele schadelijke gevolgen van het werken met chemische stoffen of van het opvolgen van recepten op deze website.
Wees voorzichtig met chemische stoffen. Lees!
copyright © 2024 -
vindikhier.nl - all rights reserved