Inhoudsopgave
body-health-vetverbranders

Vet verbranden met gember

Wondermiddel voor snelle stofwisseling

Gember is stofwisseling versnellend - tot zelfs wel 20 procent - en dus zorgt dit wondermiddel voor een vlotte spijsvertering. Daarnaast is het goed voor de bloedcirculatie, werkt gember cholesterol verlagend en is het ook nog eens een bloedverdunner. De antioxidanten in de gember beschermen tegen ziekten als kanker. Gember kan een belangrijke rol spelen bij het ontgiften van je lichaam.

gemberwortel

Gember - Hoe & Wat

Bevat:
Antioxidanten

Bewaren:
- In de koelkast ongeveer een maand (verpakt in keukenpapier waaromheen aluminium folie)
- In de diepvriezer

Bereiding en gebruik
Snij de wortel in dunne plakjes of reepjes, hak de gember fijn of gebruik een rasp of knoflookpers als je gembersap nodig hebt. Je kunt een stuk geplette gember laten meestoven in je gerecht.

Gemberpuree is een lekkere basis in de Indische keuken. Hiervoor pureer je geschilde gember met ui en knoflook. Bak deze krachtige puree in olie met Indische kruiden en groenten, bonen, rijst, bulgur, etc.

Ook maak je er een supergezonde gemberthee mee. Dit is een krachtige thee voor een snellere stofwisseling en vol met anti-oxidanten.


gember-citroenthee
Gemberthee met citroen

Recept Gemberthee

Drink dit gerust iedere dag, direct na het opstaan.
Dit heb je nodig
  • enkele stukjes gember
  • citroensap

Zo maak je het
  1. Het kan heel simpel: doe enkele stukjes gember in een glas en giet er kokend water over. Je krijgt er een simpele en effectieve thee van. Maar misschien is dit een beetje teveel van het goede, zo ineens.
  2. Je kunt beginnen met enkele stukjes gember in je gewone thee doe zodat je aan de sterke smaak kunt wennen. Of je voegt citroensap of enkele schijfjes citroen aan je thee toe, ook om een sterke gembersmaak iets te verzachten.
    Ook kun je wat stevia toevoegen als zoetmiddel.
    Het is misschien even wennen maar.....gezond is het wel!
HEBBEN!
Vetverbranden doe je met:
[Algemene info]  [Amandelen]  [Avocado]  [Broccoli]  [Chilipeper]  [Citroen]  [Eieren]  [Gember]  [Groene thee]  [Haver]  [Koffie]  [Kokosolie]  [Linzen]  [Pindakaas]  [Tomaat]  [Vis]  [Zoete aardappel]  [Water


Andere Body & Health items bekijken?

Ga naar het overzicht!


 
Wij onthouden ons van iedere verantwoordelijkheid, met betrekking tot fouten in de informatie, eventuele schadelijkheid van vermelde
stoffen en eventuele schadelijke gevolgen van het werken met chemische stoffen of van het opvolgen van recepten op deze website.
Wees voorzichtig met chemische stoffen. Lees!
copyright © 2024 -
vindikhier.nl - all rights reserved