Inhoudsopgave
body-health-vetverbranders

Vet verbranden met water

Water versneld je stofwisseling

Heerlijk helder water, supergezond. Wist je dat je, door het drinken van een glas water, je stofwisseling tot zelfs dertig procent kunt versnellen?

Wanneer je het water koud drinkt, gebruikt je lichaam ook nog eens energie om het water te verwarmen naar lichaamstemperatuur. Pas hier een beetje mee op want te koud is nou bepaald ook niet goed voor je lijf.

Het drinken van water vult bovendien de maag en zal gegarandeerd je eetlust verminderen.


water
Heerlijk helder water, supergezond.

Uit de kraan of uit de fles?
De waterkwaliteit in Nederland is dermate hoog dat flessenwater absoluut niet nodig is.

Als je toch bronwater wil drinken, koop die dan het liefs in glazen flessen. De plastic flessen kunnen onder bepaalde omstandigheden stoffen afgeven die je liever niet in je water hebt.

Overdrijf het nu ook weer niet
Het drinken van teveel water kan gevaarlijk zijn en kan de aandoening intoxicatie veroorzaken met soms zelfs fatale gevolgen. Voor de meeste mensen is het drinken van zes tot acht glazen water per dag geen probleem.

citroenwatertje
watertje
Gezonde watertjes

Maak je eigen gezonde watertjes

Heerlijk helder water met kruiden, fruit of groenten. Gezond, lekker, ontgiftend en vetverbrandend, het kan allemaal.

zo maak je het
  • Met een kan water en daarin wat natuurlijke toevoegingen maak je een heerlijk watertje. Goede combinaties zijn: citroen en munt, lavendel en munt, komkommer en dille, gember en citroenmelisse of een kaneelstokje met anijs.
HEBBEN!
Vetverbranden doe je met:
[Algemene info]  [Amandelen]  [Avocado]  [Broccoli]  [Chilipeper]  [Citroen]  [Eieren]  [Gember]  [Groene thee]  [Haver]  [Koffie]  [Kokosolie]  [Linzen]  [Pindakaas]  [Tomaat]  [Vis]  [Zoete aardappel]  [Water


Andere Body & Health items bekijken?

Ga naar het overzicht!


 
Wij onthouden ons van iedere verantwoordelijkheid, met betrekking tot fouten in de informatie, eventuele schadelijkheid van vermelde
stoffen en eventuele schadelijke gevolgen van het werken met chemische stoffen of van het opvolgen van recepten op deze website.
Wees voorzichtig met chemische stoffen. Lees!
copyright © 2024 -
vindikhier.nl - all rights reserved