vetverbranders

Vet verbranden met natuurlijke vetverbranders

Iedereen die te zwaar is en teveel vet heeft opgebouwd, weet dat er twee dingen nodig zijn: Ten eerste een andere levensstijl (lees een veranderde eetgewoonte) en het verbranden van je overtollige lichaamsvetten, ofwel je teveel aan opgeslagen buikvet. Nu kun je naar de winkel rijden (lopen is beter) en je goeie geld uitgeven aan afslankpillen maar er is een voordeliger manier die evenwichtiger is voor je lichaam en die je niet opzadelt met een jo-jo effect.
Vetopslag voorkomen
Naast meer gaan bewegen (stevig doorwandelen is voor een ongeoefend lijf trouwens beter dan rennen), buikspieroefeningen doen, e.d. kun je veel vetopslag voorkomen door bepaalde etenswaren te laten staan en te vervangen door gewoon gangbaar voedsel met vetverbrandende eigenschappen.

Natuurlijke vetverbranders

Groenten met eigenschappen als natuurlijke vetverbranders zijn gemakkelijk verkrijgbaar op de groenteafdeling van je super. Ze zijn veel voordeliger dan de dure afslankkuren en ze zijn nog gezond ook want ze voorzien je van de voor je lichaam noodzakelijke vitaminen en mineralen.

Natuurlijke vetverbranders zijn niet alleen te vinden in diverse groenten en diverse soorten fruit maar ook bij verschillende andere voedingsmiddelen of genotsmiddelen. Zo is koffie een heel goede vetverbrander.

Begin je dag gelijk al anders

Gekookte eieren bij het ontbijt zijn ideaal om gewicht te verliezen. Eieren bevatten veel proteïnen en dat zorgt ervoor dat na een ontbijt met 2 gekookte eieren, de rest van de dag je eetlust naar beneden gaat. In het eigeel zitten daarnaast ook nog stoffen die je vetverbranding versnellen. Een beetje vet in je voeding is niet erg maar probeer suikers zoveel mogelijk te vermijden, deze zijn funest.

En dan is er nog appelazijn. Iedere morgen na het opstaan twee eetlepels in een glas water. Het is even wennen maar een weldaad voor je lever en de rest van je lichaam. Het verbeterd je vetverbranding. Denk er wel om dat je appelazijn gebruikt en niet een andere soort. Alleen appelazijn is goed, de andere zijn op deze manier ingenomen vergif voor je lijf.

HEBBEN!

Vetverbranders
Citroen
Eieren
Gember
Groene thee
Haver
Koffie
Kokosolie
Linzen
Pindakaas
Tomaat
Vis
Zoete aardappel
Water

'Enjoy Life'


disclaimer | mixandstir.com | w3schools | GFDL | GoodFon.com | pixabay | pexels |pinterest | pxhere.com | unsplash.com
copyright © 2013 -
vindikhier.nl - all rights reserved
under construction