Inhoudsopgave
zelf energie opwekken

Vrije Energie ofwel gratis energie voor iedereen

Free Energy - Zin of onzin?

Wat ons betreft sluiten we niets uit. Wat honderd jaar geleden voor onmogelijk werd gehouden is nu de normaalste zaak van de wereld. Tegelijkertijd worden theorieën en uitvindingen van knappe koppen uit het verleden en uit het heden door velen naar het rijk der fabelen verwezen, als zijnde voor eeuwig onmogelijk.

Feit is dat diverse verstrekte patenten zijn opgekocht door partijen die andere belangen hebben dan het 'uitbrengen' van vrije energie en dat geeft dan toch weer te denken.


solar-heater

Verborgen energiebron?

De thermodynamica heeft de onmogelijkheid van een perpetuum mobile van de eerste soort vastgelegd in de eerste hoofdwet en van de tweede soort in de tweede hoofdwet.

Niettemin worden elk jaar octrooi-aanvragen voor dergelijke apparaten gedaan. Octrooien worden echter niet verleend op een perpetuum mobile en dat is toch wel tegenstrijdig. Is er dan toch een verborgen energiebron aanwezig?

In onderstaande video komt Tesla weer voorbij.Tesla The Race to Zero Point Free Energy
HEBBEN!
Interesse in zonnepanelen? Bekijk ze hier
Gerelateerd of wellicht interessant

energie uit water
Micro Hydro Turbine
energie uit de zon
Zonnewarmte
waar of niet waar
Vrije Energie - Free Energy

Mobiele communicatie
scannerfrequenties
Luchtmacht
Burgerluchtvaart
Marifoon
 
Wij onthouden ons van iedere verantwoordelijkheid, met betrekking tot fouten in de informatie, eventuele schadelijkheid van vermelde
stoffen en eventuele schadelijke gevolgen van het werken met chemische stoffen of van het opvolgen van recepten op deze website.
Wees voorzichtig met chemische stoffen. Lees!
copyright © 2024 -
vindikhier.nl - all rights reserved