Inhoudsopgave
bouwmachines-stroomgenerator

Stroomgeneratoren

Benzine- of diesel aggregaat

Een stroomgenerator voor gebruik in de bouw en industrie, ook wel generator of aggregaat genoemd wordt gewoonlijk aangedreven door een verbrandingsmotor. Er zijn kleine benzine-generatoren met een opbrengst vanaf 1000 Watt. De grotere aggregaten - vanaf ongeveer 8 kVa - zijn in diesel uitvoering. Op grote bouwwerken kun je stroomaggregaten met een vermogen van 250 kVa of meer tegenkomen.

Tegenwoordig wordt bij steeds meer diesel-generatoren aandacht besteed aan een goede geluids-isolatie. Generatoren worden onder andere geleverd in super geluidsstil en ultra geluidsstil. Die laatste hoor je zelfs amper als je er maar enkele meters vanaf staat.

'Topper'

De "New Boy" type Kubota generator is een lust voor elke professional. Vanwege de afmetingen, een zeer compact en geluidsgedempt model. Deze machine wordt veelal toegepast in de weg en waterbouw, bos en tuinbouw, servicediensten, buiten projecten, evenementen en als noodstroomvoorziening. Een automatische netovername is hierbij mogelijk. Een absolute topper voor continue zware arbeid.
kubota-eps73de-super-geluidsgedempte-7kva-stroomaggregaat
Kubota EPS73 Super Geluid Gedempt

HEBBEN!

Machines voor bouw, infra en industrie
 
copyright © 2024 -
vindikhier.nl - all rights reserved